top of page

The Proof

Privé-detectivekantoor

Fotograaf

Over ons

rug.PNG

Welkom bij The Proof!

Als privé-detectivekantoor gevestigd in West-Vlaanderen, hebben wij in het verleden aan een groot aantal zaken gewerkt, en dit in België, Nederland en Groothertogdom Luxemburg. 

 

Iedere opdracht begint met een vertrouwelijk oriënterend gesprek. Zodra je besluit om onze expertise in te schakelen stellen we een team samen.  Dit op basis van de aard van de zaak en de specifieke benodigdheden.

Wij staan dag en nacht klaar.  Tijdens ons onderzoek worden de modernste opsporingstechnieken en nieuwste technologieën gebruikt, rekening houdend met de wetgeving.  Je kan erop vertrouwen dat onze onderzoekers op een ethische en professionele manier informatie vergaren waarmee je vervolgens weloverwogen kan beslissen. 

Heb je als particulier of als bedrijf nood aan een onderzoek? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

The Proof staat garant voor ervaring, kwalitatieve service en klantgericht denken!

Vergund door het Ministerie van Binnenlandse zaken onder licentienummer 14.1999.07.

Over ons
eye-2488227_1920.jpg

PARTICULIEREN

Soms komen we als persoon in aanvaring met derden, ontstaat een dispuut of krijgen we te maken met een misdrijf.   Je kan in dergelijke situaties een beroep doen op onze diensten.

Ons team van ervaren onderzoekers is voorbereid op iedere taak en zal op een juridisch correcte manier de waarheid vaststellen en het nodige bewijsmateriaal aanleveren.

Tv schermen

BEDRIJVEN

Als zaakvoerder staan we vaak machteloos tegen inbreuken van werknemers.  Duidelijke bewijslast kan hier redding brengen.  Twijfel dan ook niet om beroep te doen op ons.

Ons team staat ook klaar om een onderzoek op te starten bij vermoedens van fraude.

Er is niets meer bedrieglijk dan een voor de hand liggend feit

Sir Arthur Conan Doyle

PARTICULIEREN

Ben je onzeker over iets en wil je duidelijkheid scheppen? Is er onenigheid omtrent de omgangsregeling van de kinderen? Je hebt een financieel geschil dat maar niet uitgeklaard raakt? 

Als privé-detective beschikken wij over een heel ruime ervaring om opsporingsactiviteiten te verrichten.  De door ons team verworven informatie, wordt enkel met de opdrachtgever gedeeld. 

Onze tussenkomst is mogelijk op vlak van: 

  • Overspel

  • Alimentatie

  • Voorhuwelijksonderzoek

  • Tijdsbesteding kinderen

  • Stalking

  • Tijdsgebruik bezoekrecht

  • ...

Ons team werkt in absolute discretie!

Particulieren

BEDRIJVEN

Maar al te vaak komt het voor dat je als zaakvoerder het vertrouwen verliest in een werknemer.  Er is een bepaald vermoeden.  Je hebt geen harde bewijslast, maar wil uiteindelijk wel weten hoe de vork aan de steel zit.  Jouw werknemers zijn in hoofde beschermd tenzij je duidelijke bewijslast kan voorleggen.  Dat is ook het moment waarop je beroep kan doen op ons.

 

Aan de hand van de gestelde vermoedens, stellen we samen een gepast plan op.

Onze tussenkomst is mogelijk voor:

  • Arbeidsfraude

  • Wanbetalers

  • Verzekeringsfraude

  • Diefstal

  • Zwartwerk

  • Ziekteverzuim

  • ....

Ons team gaat steeds efficiënt en correct te werk zodat de door ons geleverde bewijzen ook steeds bruikbaar zijn als geldend bewijs. 

Bedrijven
werking

HOE WERKT HET

Nog te vaak wordt een onderzoeker pas ingeschakeld wanneer dure, ingewikkelde en zenuwslopende gerechtsprocedures al zijn opgestart. Veel leed kan echter bespaard worden door proactief te werk te gaan. Een kort en tijdig aangevat onderzoek kan vervelende situaties voorkomen.

Hoe gaan we te werk?

Bespreking van de opdracht

Deze kan doorgaan op ons kantoor of op een nader te bepalen locatie.

Schriftelijke overeenkomst

Voorafgaand aan de samenwerking stellen wij een een schriftelijke overeenkomst op. Deze vermeldt de aanvang, vermoedelijke tijdsduur en geraamde kostprijs van de opdracht.

Na een schriftelijke overeenkomst tussen de opdrachtgever en de onderzoeker, wordt het onderzoek aangevat. 

Opdracht

Als opdrachtgever begrijpen wij dat er soms een reden kan zijn om de opdracht tijdelijk te onderbreken of vroegtijdig te stoppen.  Er is dan ook altijd de mogelijkheid om de opdracht te onderbreken of effectief te stoppen.

Op het einde van de opdracht bezorgen wij een eindverslag, verrijkt met bewijsmateriaal (foto’s, video’s, …) en een overzicht van de kostenberekening.

Prijsbeleid

Tijdens de bespreking van de opdracht, overlopen wij ook de tarieven die geldig zijn tijdens het onderzoek.  Zo vermijd je hogere als voorziene onkosten.  Elk onderzoek is bovendien anders en sterk afhankelijk van de vooraf verzamelde informatie.  

Juridisch kader

Als onderzoeker is het van het grootste belang dat de verkregen informatie ook juridisch bruikbaar is en blijft. Wij garanderen jou daarom 100% respect voor alle wettelijke en deontologische spelregels.  Wij behandelen de opdracht dan ook met de grootste discretie.  De verworven informatie blijft tussen opdrachtgever en de onderzoeker.

Heb je nog specifieke vragen over onze werkwijze?

Zit je met vragen of je weet niet zeker wat te doen?

 

Aarzel niet langer om ons te contacteren, wij helpen jou in alle discretie verder.

CONTACT

Vrijblijvend contact opnemen

De onderzoekers respecteren ten allen tijde de juridische (de Wet van 19 juli 1991 op de privé-detectives, het Belgisch Strafrecht en het Europees Verdrag van de Rechten van de Mens) en deontologische spelregels. 

contact
bottom of page